8 Aralık 2009 Salı



Bu ikinci fasulye denememiz.. Birincisi benim merakımdandı ne yapacak acaba diye, beni şaşırtarak bir tanesini bile ağzına atmadan bütün odaya fasulye saçabilmişti :)

İkinci denememiz yorgunluktandı..

Tay tay durabilirken adım atmaya korkan bir oğlan çocuğu var evimizde. İlla iki elimizi de tutacak ve öyle yürüyecek , üstelik uyanık olduğu her an yapacak bunu..Amaçsızca oda oda dolaşılacak, olur da ilginç bir şey görülürse tek elle bakılacak, öbür el bırakılmayacak ki anne yada bana gitmesin..Pazar akşamüstü en son Çağlar' ı ellerini arkaya saklamış otururken buldum salonda :)) Bizi biraz fasulye paklar dedik, zaman geçer, hem Arda dinlenir hem biz..

Arda küçük aslında daha bu doldur boşalt işleri için.Yine de önce tepetaklak tepsiye döktüğü fasulyeleri teeek teeek topladı kaba yeniden. Sonra bir daha sonra bir daha..En sonunda da tüm salona saçtık tabii, kaçınılmaz son :)

Sonuç, yarım saat herkes dinlendi..Arda ile benzer aktiviteler yapılabileceği anlaşıldı ama anne olmadan yapılmamasına karar verildi..

1 yorum:

ZEYNEP dedi ki...

biz de sabırla bekliyoruz cesaretlenmesini.. iyice saglam bassin, kendine guveni gelsin de oyle yurusun dilegim. Yorgunluk vs geliyor geciyor..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails