9 Ağustos 2010 Pazartesi

tatil bittiii..

Bir ara vermiştik döndük.
Bayağı önceden bu yaz denize güneşe değil de çok özlediklerimizin yanına gitmeye karar vermiştik, gittik de, öyle iyi geldi ki..On kısacık gün Düsseldorf, Amsterdam, Antwerp üçgeninde dolaştık. 
Biri hamile altı yetişkin, 2 yaşlarına basmalarına pek az kalmış 2 adet kocamaaaan! adamla yağmur altında Amsterdam gezdik. Yorulmadık desem yalan:) Ama sıkılmadık, bunalmadık, huzurlu, mutlu, hiç yapmadığımız kadar değişik, hem Arda için hem bizim için deneyim üstüne deneyim yaşadığımız bir tatil oldu.
Arda ummadığım kadar uyumlu ve sorunsuzdu. Bunun sebebi biraz da bizim rahat olmamız, bu rahatlığı onun da hissetmesi idi sanırım. Bazen kanından canından olan insanların yanında bile çocuğunu kontrol etmek, başkalarını rahatsız etmesin diye kollamak huzursuzluğu yaşarken insan, bu sefer biz, hem oğlumun Cannan ve Ocan' ının evinde , hem de Evrim teyzesinin maksimumda özgürlük sağladığı evinde ona kendi evindeki özgürlüğü verecek kadar rahat hissettik kendimizi. Sonuç krizlere girmeden geçirilen, bol kahkahalı, bol gezmeli ve serin bir on gün oldu.
İstanbul' un cayır sıcağına elimizde montlarla indik!  Hayır hayır uzaydan gelmedik, zihinsel yorgunluktan eser bırakmayan, gözümüzü doyuran güzel manzaralar, gönlümüzü doyuran güzel sohbetlerle dolu bir tatilden döndük.

1 yorum:

elif ada dedi ki...

Ne güzel bir tatil olmuştur kim bilir. Ardacığın fotoğraflarını bekliyoruz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails