7 Ağustos 2011 Pazar

Nasıl Olur??

Bahçeli evden babaanne evine sekerken, uyku saati , yemek saati filan kalmamışken, babaanne, dede, hala, anneanne, ablalar, abiler arasında şımarıklığın dibine vurulmuşken bir aralık bulup bloga girdim ki üç adet post uçmuş gitmiş!
Nasıl olur, nasıl olabilir ?
Öyle son yazılan filan değil, yine yeni yazılardan ama aralıklı üç adet yazı.. Bahçeli ev yazılarım, onca unutmamak için not düştüğüm yazılar..
Çağlar blogspot backup tan dönmüştür gibi birşeyler diyor ama bir tek bende mi oldu acep?..
Neyse üzüldüm velhasıl.. Çok geçmeden tekrar yazmayı deneyeceğim, bir de kendi çapımda backup almak için bir şeyler düşüneceğim..
Kayıp yazılarımı gören, duyan, bilen varsa , benzer bir şey olan varsa bir ses versin, olmaz mı?
Paylaş

4 yorum:

Mlke_Btkn dedi ki...

Allah allah nasıl fark ettin ki, ben bilemiyorum varsa da bende de öyle bir sorun haberim yok, çünkü hepsini kontrol edebilme olanağım yok :/

geçmiş olsun :(

Unknown dedi ki...

Çok enteresan , sistemde arıza oldu herhalde..bloğunu dışa aktarıp kontrol et istersen , belki geri yükleme ile geri döner...
Aklıma başka çözüm gelmedi...Ben yazılarımı başka bir yere kopyalıyorum mutlaka blogger yasağından sonra başladım böyle bir şey yapmaya..Çok faydası oluyor , denemek istersen :)

Evrim dedi ki...

Ben de bir şey yok gibi... Evdeki küçük hacker'ın işi olmasın. Demir'in bir den fazla boş post göndermişliği, kendi kendimi izlemeye almışlığı var da :)

elif ada dedi ki...

Zeynepçiğim,
Reader'da hepsi duruyor gibi. Başlığını hatırlıyor musun yazının? Ona göre kontrol edeyim

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails