3 Aralık 2009 Perşembe
















Gidesim var, hani yeni yoldan geldik ama olsun :) Şöyle yolu tutup, koşturmadan yanlarına gidesim var.

Çok özledim arkadaşlarımı, yanlarında oturmayı, havadan sudan konuşmayı, kelimelerimi seçmeden tartmadan hesapsızca anlatabilmeyi..

Annem ben üniversiteye başlarken üniversite arkadaşlıkları çok başkadır demişti. Hayatının sonuna kadar seninle yürüyecek insanlar çıkacak aralarından, şu geçireceğin yılların kıymetini bil. Kendisi hala görüşür üniversiteden dostları ile :)

Bildim sanırım ben de değerini, öğüdü dinledim , gençliğin verdiği saflık mıdır yoksa önyargılardan arınmış hayat görüşü müdür o yaşlarda, çok can arkadaşları oluyor insanın,, Sonra zaman şartlar herkesi bir yana savurdu.. Hala bir kaç günde bir haberini alır gündelik yaşamı paylaşırız ama yanyana olmak gibi olmuyor..
Burnumun dibinde olanları görememek zaten içime dert. Hani uzakta olanları kabulleniyorsun mecbur da..

Herhangi bir yerde de olsa doğrusuyla yanlışıyla sevidiğin , seni de öyle sevdiğini bildiğin birilerinin olması  yine de güzel.. Yazdım rahatladım, şu fotodaki küçük adımların yere emin basışlarına bayıldım ama hala gidesim var o başka..:)






2 yorum:

elif ada dedi ki...

Ben de ben de... Butun arkadaslarimla biraraya gelelim istiyorum. Ne esler, ne cocuklar. Boylece eskisi gibi genc, eskisi gibi serseri olabiliriz. Saatlerce sohbet edelim, eskiyi analim, hic ara vermemis gibi kaldigimiz yerden devam edelim istiyorum ama nerde...

ZEYNEP dedi ki...

evvet, essiz cocuksuz arkadaslarla bir kac saattir dilegim..Yılbasi gecesi sanırım bir nebze olsun bu ozlemimi giderecegim. Kızlar gelecekler insallah, tek es benim esim tek cocuk da benim cocugum olacak evde.. Umarım bir kahve icimlik bile olsa sohbet zamanı bulabiliriz birlikte..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails