18 Temmuz 2010 Pazar

Ne zaman büyüdünüz?

Üç silahsörler namı diğer bizim kuzular aylaaar sonra bir araya geldi bu haftasonu.. Anneleri babaları da öyle.. Ama kendimizi bıraktık onları izledik daha çok. 'Ne zaman geçti 2 sene, ne zaman ayaklandınız da kafa tutar oldunuz, hangi ara tercihleriniz beğenileriniz oluştu, hangi ara birlikte ama bambaşka hallerde büyüdünüz? 'dedik durduk.
Demir kuzu gideli yaklaşık 5 ay oldu. Haberini fotoğrafını hiç eksik etmedi annesi, fotoğraflar mailler yetmez dedi bir de blog açtı kendine, bütün gün zaten her adımlarından haberdar olmama rağmen, yine de bambaşka kocaman bir çocuk gördüm bu haftasonu ben.
Çok sevdiğimiz havuzu olmayan havuzbaşında kahvaltıdan sonra bunaltan sıcaktan eve kaçtık. Bir zamanlar enine yatırıp  üçünü yanyana  aynı yatakta uyuttuğumuz gündüz ve gece uykularına inat her birini bir odaya yatırmak gerekti bu sefer :) Bir zamanlar birer kenarından tutunup ayağa kalkmaya çalıştıkları oyuncakların tepesinden bakıyorlardı artık :)
Garipsedik, gülümsedik, keşke daha çok hep ama hep bir arada olsalar dedik..Hatırlayacak anlatacak çok detay, çektiğim çok az fotoğraf var. Biliyorum daha güzelleri Evrim' de :)
Ve bu sefer maalesef Barış kuzu olmadan ikinci buluşma yaklaşık 10 gün sonra Antwerp' te..Daha kısa aralıklarla , daha uzun hasret giderebilme ümitlerim ise her zaman her yerde..
Bunlar haftasonundan:








Sonra bir dönüp bakayım dedim bunları buldum :) 

Paylaş

2 yorum:

NiLaY dedi ki...

maşallah hepsine :) sevgi dolu bir kalabalık içinde olmak gibisi yok :) sevgiler

elif ada dedi ki...

Aman nasıl büyümüşler. Çok ama çok tatlı görünüyorlar. Umarım hep böyle mutlulukla ve sağlıkla kocaman delikanlılaır olacaklar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails