11 Kasım 2009 Çarşamba

İyi ki Doğdun Arda Kuzu :)

Geçen Cumartesi 1 yaşımızı doldurduk. Nasıl geçtiğini anlayamadığım kocaman bir senenin bitişini de küçük bir kutlama ile taçlandırdık. En yakın aile fertleri ve en yakın arkadaşlardan oluşan yaklaşık 20 kişilik bir grup ile güzel bir kahvaltı, ardından pasta seramonisi ile sona erdi kutlamamız.
Arda her 1 yaşındaki çocuk gibi olayın çok farkında olmamasına rağmen sorun çıkarmayarak mutlu etti bizi. En yakın arkadaşları Demir ve Barış da mutlu günlerindeydiler. Yormadılar annelerini, sevindik.
Pastamızı İlker Hanım yaptı, kahvaltı edeceğimiz yere getirdi sağolsun. İlk doğumgünü acemiliği olsa gerek pastanın resmini çekmeyi bile akıl edememişiz :( Ama görüntüsü de tadı da çok güzeldi. Ayrıca İlker Hanım' ın doğumgünü akşamına tekrar bizi arayıp yorum alması, iyi dileklerini tekrar tekrar iletmesi de çok inceydi.
Bizden başka 20 kişilik bir grup daha ağırlamalarına rağmen Zuzu Cafe çalışanları anneannemin zeytinli ekmekleri çok beğendiğini bile farkedip, çıkarken ona paket yapmaya çalıştılar ki, ısrarcı tutumları hepimizi gülümsetti :)

Devirdiğimiz bir seneye gelince;
Çook çabuk büyüyorsun be Arda kuzu, daha yavaş geçse zaman, daha doya doya geçirsek şu anlarını. Her gün daha yavaş yaşamaya karar veriyorum sayende, her gün biraz daha fazla şeyi bir kenara bırakıp seninle daha çok vakit geçirmeye çabalıyorum. Evim eskisi kadar derli toplu değil, biriken işlerim hep oluyor artık, daha çok uykularımdan çalıyorum ama biliyorum ki sen bir daha 1 yaşında olmayacaksın , 1 ay sonra bile bugünkü bakışınla bakmayıp, başka bir çocuk olacaksın.. O yüzden bırak işler kalsın da senin yüzünden gülücük eksik olmasın..Yine de az daha yavaş koş oğluşum az daha yavaş..

2 yorum:

Güneş Akay dedi ki...

Merhaba,
Nice yaşları olsun Ardanın,sağlıkla,sevgiyle büyüsün..
Sevgiler.

ZEYNEP dedi ki...

Merhaba Günes, gec oldu cevap kusura bakma .. tesekkur ederiz iyi dileklerin icin :)sevgiler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails