29 Aralık 2009 Salı

Dün gece ilk defa Arda teyzesi ile oturdu biz de dışarı çıktık. Mecbur olmasam heralde yine gitmezdim ama sonu yok bunun. Mecbur kalınanlar, gitmezsen olmayacaklar illa oluyor, daha da olacak.

Daha önce bir kere de babaannesi geldiğinde gitmemiz gereken bir yer vardı , gece geldiğimizde oturuyorlardı babaanne torun.. Bu sefer de en kötü öyle olur diye düşünerek çıktım evden ama Arda kuzu sorunsuz uyumuş, gece de hiç kalkmadı. Hani demedi ki yatarken anne baba yoktu geldiler mi, nerdeler :) Sevinmedim desem yalan olur..

Teyzesine alışık olmasına ve teyzesinin de ona hep stabil bir ortam sunmasına bağlıyorum huzurunu. Ne de olsa anneanne  ve babaanneler bizde misafirler ve geldiklerinde normal olarak günlük rutin bozuluyor. Ama teyzesi ile aynı rutinin içine bir de gece uykusu eklemekte hiç zorlanmamış Arda.

Annesi de çok uzun zaman sonra bir nefeslendi, hatta biraz şımardı bile..

3 yorum:

elif ada dedi ki...

Bak şimdi kıskandım ben seni. Ama arada bizim de eğlenmemiz lazım değil mi ya? Hep böyle mutlu olun. Yeni yıl, şans, mutluluk ve sağlık getirsin size...

ZEYNEP dedi ki...

Evet Umur' cuğum arada bize de gerekiyor böyle nefesler ama ne olursa olsun insanın bir yanı hep evde kalıyor, ne yapalim bu kadarı da yeter simdilik, degil mi? Sağol güzel dileklerin için , mutlu ve sağlıklı bir 2010 diliyorum size.. :)

ZEYNEP dedi ki...

Kızlar bayağı kendilerini kurtarmışlar aslında Suinci, en kısa zamanda bir nefeslik aralık yaratırsınız kendinize umarım. Mutlu seneler :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails