28 Aralık 2009 Pazartesi

Yeni Yıl Hediye Arkadaşı

Aslında bayağı oldu biz hediyelerimizi alalı da annenin eli anca değdi şimdi yazıyor. Montessori mail grubunda arkadaşlar kocaman bir liste üzerinde emek vererek çekiliş yapıyorlar, ellerine sağlık, iyi ki de yapıyorlar çünkü hiç tanımadığınız bir arkadaştan size gelen paketler , sizin tanımadığınız birini sevindirmek için uğraş vermeniz insanın içini sıcacık yapıyor, çok mutlu ediyor..



Arda' ya da Ada' dan çok cici hediyeler geldi. Arda henüz ne hediyeleremizi hazırlama aşamasına katkıda bulunabildi ne de kendisine özel bir paket geldiğinin çok farkına vardı ama ben onun yerine de heyecanlandım :)) Umur çok ince davranıp postanın üzerine Arda'nın da adını yazmış ki böylece oğlumun ilk kargosu da gelmiş oldu :) Paketler ise ben eve gelmeden açılmıştı, içerisinden çıkanlarla çokça vakit geçirdi, hala da geçiriyor. Ve hatta artık zürafamızı yürürken çekmek için çaba bile gösteriyoruz :) Umur ve Ada çok emek sarfetmişler ve çok güzel seçimler yapmışlar , tekrar çok çok çok teşekkür ederiz.

1 yorum:

elif ada dedi ki...

Zeynepciğim,
Arda'nın hediyelerini beğenmesi çok mutlu etti bizi. Ada da, böyle bir köpek sayesinde yürümüştü. Umarım Ardacığım yakında peşinden zürafasını çeke çeke koşturmaya başlar. Öp onu güzel yanaklarından bizim için...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails