27 Haziran 2010 Pazar

Anne-Baba gezenti olmuşken Arda cephesinde durum

Evde babaanne, dede, hala, Ege dörtlüsü sayesinde Arda anne babayı aramadan 48 saat geçirdi diyebilirim. Böyle zamanlarda başlarım çekirdek aileye şöyle cümbür cemaat yaşamak vardı diyorum. Kalabalık evde çocuk öyle çok uyaran alıyor, bir anda öyle çok şey öğreniyor ki..
Ege görüşemediğimiz 4-5 ayda çok büyümüş, çok durulmuş tam bir abi olmuş. Arda ile uzun sürelerle vakit geçiriyorlar. Bundan her ikisi de hoşnut. Ege' nin tek sorunu oyun oynarken Arda' nın tv önünde dikilmesi oldu sanırım şu geçirdiğimiz iki günde ama Arda da en sonunda abiyi örnek alıp yanına oturup izleyerek, Ege ordan kalktıktan sonra da kumandayı kapıp oynun oynamaya çalışarak hem sorunu çözdü hem de herkesi eğlendirdi.




Ege abi gözlük takar da benim oğlum takmaz mı?

Babaanne, dede, Ege ve abi zaten bir çırpıda ağzından dökülde de Arda' nın hala demek zor geldi nedense. Zaten bakıyorum çene düştü çok konuşuyor ama aynı harflerin etrafında dönüyor bütün kelimeler. T,k,c,y,h,r ilk anda aklıma gelen ve çıkaramadığı sesler. Hala sorununu da Banu diyerek çözdük:) Hem hala mutluu hem Arda daha ne olsun :)

Paylaş

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails