6 Ocak 2011 Perşembe

Kocaman Bir Teşekkür

Geçen sene Arda' yı yine bu zamanlarda gönderdiği hediye paketleri ile sevindiren güzel arkadaşım, Umur'cuğum, bu sene de oğlumun Noel annesi olmuş. Kış dememiş, hastayım dememiş kocaman bir koli göndermiş bize.
İçinden çıkan kartı kendime özel saydım ofisteki masamda tam karşıma koydum.
Koydum ki bakıp bakıp mesafelerin anlamsız olduğunu, insanların hiç yüzyüze gelmeseler de birbirlerini ne kadar iyi anlayabileceklerini ve sevebileceklerini hiç unutmayayım diye.
Bir de tabi dönüp dönüp okuyayım diye :)
Arda' ya gelince bu paketler nereden geldi, Ada Abla'sı kim pek toparlayamadı. Sadece hediyee diye bir heyecan açtı hepsini. Videosunu günlerdir yüklemeyi başaramadığım görüntüler verdi bana, Umur' un kırılmamış değil mi diyerek özendiği kedili kumbaraya öpücükler yağdırdı. Ada'nın ona seçtiği kitaba bakıp bakıp tim almış bunu banaaaa diye sordu defalarca. Ama tabii ki favorisi bu araba oldu.



Tekrar tekrar ,çok çok teşekkür ederiz!
Bu sene yeni yıl oğluma geldi diyorum ya hep. O heyecanını, her bir paketi açarken neymiş, tim almış bunu diye sıraladığı sorularını, aaa ayabaymıışşş diye sevincini görünce, sadece oğlum adına değil, edindiğim güzel dostlar için kendi adıma da bir o kadar mutlu oldum.
Ne mutlu bana! :)

2 yorum:

Mlke_Btkn dedi ki...

Ne mutlu size....

Böyle dostluklar edinebilmemiz ne kadar güzell,
Umur zaten, çok ince, çok düşünceli bir dosttur..
güle güle kullansın Arda'cım..

elif ada dedi ki...

Zeynepçiğim,
Asıl biz teşekkür ediyoruz sana. Bu işin gerçek mimarı sensin. Ardacığı birazcık mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bir de mesaj alınmıştır ki bundan sonra Arda'ya araba bulunup gönderilecektir. Arda, senin arabayla oynayan o yumuk ellerini kocaman kocaman öpüyoruz.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails