2 Ocak 2012 Pazartesi

Mozaik Oyunu

Geçen haftalarda Toyzz Shop' ta Evrim' in bahsettiği SES marka hobi oyuncaklarını görünce, yine onun denemiş olduğu mozaik oyununu almıştım. Acil durumlarda açılmak üzere bekliyordu..
Bugün durum çok acil olmasa da, hasta babayı oğlanın gazabından bir miktar kurtarmak hem de kendi işlerimi en kısa zamanda kotarabilmek için kahvaltı sonrası çıkardım ortaya.

Bir taşla hem hasta çocuğu dinlendirmek, hem oyalamak, hem zaman kazanmak, hem de ince motor bıdıbıdısı olmak üzere pek çok kuş vurduk sayesinde..
Üstelik çok da uygun bir fiyata..
Deneyin derim :)





5 yorum:

elif dedi ki...

çok güzelmiş ya,biz de edinelim bir an önce ama merak ediyorum kendi kendine uzun süre ilgileniyor mu,sizden destek istiyor mu? Biz su sıra hiç bir şeyi kendi kendimize yapmıyoruz da.

Itır dedi ki...

aa ben seni ilk kez gordum!!
ebe sobeee! ;)

ZEYNEP dedi ki...

Elif Merhaba, Arda da uzun süre kendi kendine ilgilenmiyor hiçbir şeyle. Ama böyle masada yapılacak oyunlar bulduğumda mesela mutfakta isem oradaki masaya oturtuyorum , arada sırada destek olarak , konuşarak filan uzun süre oyalanabiliyor. Bu oyuncağın tek sorunu arkasındaki yapışkanları tek tek çıkarması gerekiyor. Arda çok sabırsız ve elleri de oyle maharetli değil o yuzden çıkaramadıklarını benden çıkarmamı istedi genellikle. Yine de azcık gaz verince , bayağı bir uğraştı ve en sonunda yaptı :)

ZEYNEP dedi ki...

Filiiz tam senin kızlara göre:)

ZEYNEP dedi ki...

Ahaha Itır gerçekten mi? :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails